fbpx

Gyermekedre szabott egyedi Kincskereső játék!

Foglald le a gyerekeket a zsúron egy tuti biztos játékkal és arasd le érte a sikert!

Nem akarsz sok pénzt költeni játszóházra, bohócra? De szeretnéd, hogy gyermeked szülinapján tartalmas, vidám program legyen, amit tutira élvez mindenki? Most végre a kecske is jól lakhat és a káposztra is megmaradhat, azaz minimális anyagi ráfordítással és munkával maximális élményt szerezhetsz gyermekednek a születésnapján! 

Legyél Te a játékvezető, és arasd le Te a gyerekek öröméért, nevetéséért járó sikerélményt! Mi biztosítjuk Neked a profi és tuti játékot, ami 60 percre leköti az ünneplő gyereksereget. Átadunk minden szükséges információt a játék előkészítéséhez és levezényléséhez, Neked csak követked kell a lépéseket és élvezned a gyerekekkel együtt a játékot! 

Hogyan és miért működik?

100%-ban személyre szabott

Te egy játékötletet vásárolsz meg. A vásárlást legalább egy héttel a születésnapi zsúr előtt szükséges elvégezned. A vásárlást követően kapsz elektronikus számlát a fizetésről és egy kérdőív jellegű levelet, amiben kitöltheted a gyermekeddel és a születésnappal kapcsolatos információkat. Gyermeked nevén, életkorán kívül sok kérdés lesz gyermeked érdeklődési körével kapcsolatosan (pl.: kedvenc mese, játék, szín, tevékenység), hogy a lehető legpontosabban Hozzá tudjuk igazítani a játékot! A játék és a hozzá tartozó kerettörténet ugyanis mind egyedileg a születésnaposra van szabva. Miután visszaküldted a játék elkészítéséhez szükséges űrlapot, a zsúr előtt két nappal megkapod az egyedi Kincskereső Játékcsomagodat, azaz a gyermekedre szabott térképet+részletes játékleírást+tartozékokat.

100%-os elégedettségi garancia

A Móka Zóna kincskereső játékok hét éve éve a gyerekek kedvencei. Több tucat születésnapi zsúron és rendezvényen bizonyítottak már. Minden korosztálynál nagy sikert arattak, egyrészt a személyreszabott jellegük miatt, másrészt a játék változatos felépíte miatt.  Mindezek miatt erre a szolgáltatásra is 100%-os elégedettségi és pénz visszafizetlsi garanciát vállalunk! 

mesek-ovisoknak

A játék felépítése

A kapott egyedi kincskeresővel előkészülsz a játékhoz és eldugsz a lakásban egy kis kincset (pl.: matricákat, cukorkákat) és indulhat a játék! A gyermekek életkorától függően 5-7 küldetést, azaz játékos feladatot kell teljesíteni a kincskereső játékban, mely kb. 60 percre leköti és szórakoztatja a gyerekeket. Ebben a játékban mindenki átélheti a “nem a cél a lényeg, hanem az odavezető út” mottót, mert olyan élvezetes a játék, hogy az önfeledt játékélmény az igazi jutalom a gyerekeknek. A játék végén kapott apró kincs, csak a hab a tortán. A játékok a gyermekek életkorához és az ünnepelt egyedi érdeklődési köréhez van igazítva. Miután a gyerekek elvégezték a feladatokat közesen keresik meg az eldugott kincset a “hideg-meleg” keresőjáték segítségével. (minden játék részletes leírását megtalálod a Kincskereső játékcsomagban)

Egyedi kerettörténet

Minden játékhoz tartozik egy mese, egy kerettörténet, ami játékba hívja a szereplőket és élettel tölti meg a közös élményt.

Egyedi feladatok

A játékok változatosak, egyaránt tartalmaznak kreatív, alkotós, logikai, kvíz és ügyességi, nagymozgásos csapatjátélkokat.

Egyedi tartozékok

A kincskereső játékhoz nyomtatható térkép, részletes játékleírás és játékeszközök tartoznak, használati utasítással ellátva.

Miért érdemes megvenned a játékot?

 

  • Lekötöd értékes közös játékkal gyermekedet és barátait a születésnapi zsúron, legyenek akár bölcsisek, óvodások, vagy kisiskolások! Legyen kicsi vagy nagy, befeléforduló, vagy extra mozgékony, kifeléforduló, minden esetben garantált a siker a személyreszabottságnak köszönhetően! A közös játék szuper elfoglaltság családi rendezvényen, nyaraláskor is.
  • 60 perc garantált móka, játék-mese-alkotás gyermekedre szabva!
  • Tökéletes születésnapin zsúrok, óvodai, kisiskolai rendezvények, táborok gyerekprogramjaihoz

  • A játék levezénylése egyszerű és élvezetes, a játékhoz extra, költséges kellék nem szükséges. A nyomtatást követően otthon is fellelhető/könnyen beszerezhető eszközök szükségesek pl. ragasztó, olló, liszt, só, filctoll, stb.

Ki készíti el neked az egyedi Kincskereső játékot?

Tóthné Tavasz Diána gyermek animátor, aki az elmúlt hét év alatt számos gyerekfoglalkozáson, rendezvényen, születésnapi zsúron, gyerektáborban és kétgyermekes anyukaként szerzett tapasztalatot a különböző korosztályú gyerekek szórakoztatásában. Fő célja, hogy a gyerekek lefoglalását, értékes együtt töltött közös idővé nemesítse. Játék közben mindenki megélheti kreativitását, fantáziavilágát. A különböző feladatok a szórakozáson kívül kooperatív és asszertiv viselkedésre is tanítja a gyerekeket. “Az egyedi Kincskereső Játékban mindenki megmutathatja saját magát, ugyanakkor érdekes új ismereteket, tapasztalatokat is szerez, így örömteli közös élményt él át, ezért szereti mindenki!”

Nézzük tehát, mit veszel meg pontosan és mindez hogyan működik?

 

  •  1 db online és letölthető egyedi és 100%-ban személyre/csoportra szabott kincskereső játék szülinapra, jeles eseményre. Letölthető kincses térkép, részletes játék leírás és esetenként letölthető játék tartozék/kellék/kiegésztítő. (Figyelem a játékhoz apró kincseket Neked kell beszerezni és elrejteni a játék megkezdését megelőzően.)

 

  • Online szolgáltatást veszel meg, ami egyedi kivitelezést (és plusz időt) igényel, ezért nagyon FONTOS, hogy:
  1. A zsületésnapi zsúr dátuma előtt legalább 7 nappal ki kell kifizetned az online szolgáltatást.
  2. A zsúr/esemény előtt legalább 7 nappal vissza kell küldened részünkre az adatlapot, ami az egyedi játéktervezéshez szükséges információkat tartalmazza.
  3. A zsúr előtt két nappal megkapod a megvásárolt egyedi Kincskereső Játékodat, hogy Neked is legyen időd átnézni, felkészülni a játékra.
  4. A zsúrt követően, három napon belül érvényesítheted  a garanciádat. A szolgáltatásra 100%-os elégedettségi és pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Rendeld meg az egyedi Kincskereső Játékot

6.500 Ft -ért és egy héten belül már a postaládádban landol!

 

30% kedvezményért iratkozz fel a Móka Zóna hírlevélre! https://mokazona.hu/ingyenes/

Próbáld ki a gyerekek értelmes lefoglalásának egy új, szórakoztató és biztos módját! Nincs veszteni valód, hiszen 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk rá. Ha mégsem vagy elgedett a szolgáltatással, a játék levezénylése után 3 napig jelezheted felénk és kérdés nélkül visszatérítjük az árát!

Gyakran ismételt kérdések, megnyugtató válaszok

Hogy működik a rendelés online terméknél?

A megrendelés gombra kattintva a rendszer átvisz Téged az online bankkártyás fizetési felületre. A Barion biztonságos rendszerének használatához előzetes regisztráció nem szükséges. A fizetést követően azonnal letöltheted a terméket, e-mail címedre pedig elküldjük a számlát. Ha regisztrálsz Móka Zóna Fiókodba, a letöltések fül alatt is elérheted a megvásárolt terméket és a hozzá tartozó elektronikus számlát.

Hogy működik a vásárlás offline terméknél?

A megrendelés gombra kattintva a rendszer átvisz Téged az online bankkártyás fizetési felületre. A Barion biztonságos rendszerének használatához előzetes regisztráció nem szükséges. A fizetést követően e-mailen egyeztetünk Veled, hogy személyesen szeretnéd-e átvenni a terméket vagy szállítást kérsz. Személyes átvétel a Móka Zóna székhelyén lehetséges előzetes egyeztetést követően a következő címen: 1173, Bp., Újlak utca 17 

Kiszállítás esetén plusz 990 Ft szállítási költséggel kell számolni, amit megbeszélés szerint vagy előre utalással, vagy utánvéttel tudod rendezni. A szállítást a Foxpost csomagautomaták segítségével biztosítjuk. Az elektronikus számlát az e-mail címedre küldjük.

Hol tudlak titeket elérni?

Telefonon a +3630 901 98 18 számon munkaidőben vagy írj egy emailt az in**@mo******.hu címre.

Hogyan érvényesíthetem garanciámat?

30 napos, teljes körű garanciánk alatt indok nélkül visszautaljuk a Móka Mesék csomag árát, ha kéred. Írj nekünk az in**@mo******.hu címre és add meg banszámlaszámodat.

Megvásároltam az online terméket, mikor kapom meg a hozzáférést?

Ha a bankkártyás fizetés sikeres volt, gyakorlatilag automatikusan megkapod hozzáférésedet a termék letöltéséhez és e-mail címedre landol a számla. Ellenőrizd a levelet a spamek/promóciók között is! Ha nem jelenne meg valamelyik letöltendő pdf, vagy a számlát tartalmazó email, írj nekünk az in**@mo******.hu címre.

Ha nem tetszik a mesekönyv, vagy mégsem olyan mint amire számítottál, 30 napig jelezheted felénk és kérdés nélkül visszatérítjük az árát!

2017-2020 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

AZ AJÁNDÉKODAT ITT NE FELEJTSD!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkaphasd!

 

HOVÁ KÜLDHETJÜK NEKED?

Köszönjük, hogy feliratkoztál, máris küldjük Neked az ajándékot!