fbpx

Móka Mesék ovisoknak

E-book + AJÁNDÉK foglalkoztató füzet

24 kedves, kalandos mese a 3-6 éves gyerekek életkori sajátosságaira szabva, a segítségükkel az esti mesék alkalmával játékosan beszélhettek a gyermekedet foglalkoztató kérdésekről.

A humorral teletűzdelt kalandos történetek szórakoztatóak, ugyanakkor segítenek a gyerekeknek kibeszélni, feldolgozni érzelmeiket és jellemző konfliktusaikat.

Mesekönyv, ami segít kibeszélni….

Biztosan te is észrevetted, hogy az óvodában nem mindig könnyű a gyermekednek. Számtalan új helyzettel, konfliktussal találkozik, amit máshogyan él meg, mint az otthon biztonságos melegében, veled.

Csoportba beilleszkedni, szabályokat betartani sokszor nehéz és nem éppen zökkenőmentes. Fáj a szívünk ha a gyerekünket bántják, vagy ő bánt másokat.  Néha még a barátkozást se könnyű viszonozni, pedig a barátok szerzése az egyik kulcs ahhoz, hogy jól érezze magát az oviban nélkülünk.

mesek-ovisoknak

A képen az én két kis angyalomat látod. Ne hogy azt hidd, hogy mindig ilyen zen -ben vannak!  Én is megéltem anyaként a rázós ovis helyzeteket és bevallom, nem volt egyszerű kezelni, sokszor jó lett volna egy kis útmutatás, segítség.

Ezért készítettem el a MÓKA MESÉKET, hogy segítsek átvészelni, könnyebbé tenni ezt az időszakot. Hogy megmutassam, hogyan tudod gyermekedet érzelmileg fejleszteni, közös játékkal szeretet-tankját feltölteni, hogy érzelmileg erős, pozitív énképpel rendelkező, kiegyensúlyozott ovisod legyen!

 

Hogyan épül fel a mesekönyv, mit találsz benne?

24 db mese

A mesék olyan történeteken vezetik végig a 3-6 éveseket, amiket ők is átélnek nap, mint nap. Nem akarnak este elaludni, bosszúsak, mert valaki más ügyesebb, mint ők, mérgesek lesznek, ha valami nem úgy alakul, ahogy ők azt elképzelték…

Kalandos történetek

A humorral teletűzdelt kalandos történetek szórakoztatóak, ugyanakkor segítenek a gyerekeknek kibeszélni, feldolgozni érzelmeiket és jellemző konfliktusaikat (pl.: irigység, féltékenység, birtoklási vágy).

Különleges technikával

A mesekönyv egy különleges, differenciált kiemelési technikával készült, aminek segítségével a 3 éves és a 6 éves is élvezettel hallgathatja, különböző befogadóképességi szintjüknek megfelelően.

Gyermekeidre szabva

A történet gerincét képező szöveg vastaggal ki van emelve, hogy a legkisebbeknek is lekösse a figyelmét, míg a középső-és nagycsoportos gyermekek számára olvashatjuk hagyományos módon a történetet.

Lapozz bele a Móka Mesék mesekönyvbe!

Ki az a Csicsi és Glória és miért olyan különlegesek? 

Ismerd meg a mesekönyv szereplőit!

A mesekönyv lapjain megelevenedik Csicsi a kedves, szórakozott bohóclány és komisz csirke barátja Glória. Az ő varázslatos életüket követhetjük végig a négy évszakon keresztül, miközben megismerhetjük a többi erdőlakót is és részesei lehetünk a barátok izgalmas hétköznapjainak.

A történetek ötvözik az állatmesék frappáns tanulságait a tündérmesék hangulatos világával. A 60 oldalas mesekönyv vidám fotókkal illusztrált: meg is elevenednek a mesefigurák, hiszen Csicsi Bohóc karaktere nem kitalált személy,  hanem  valóban létező bohóclány, a gyerekek mókás játszópajtása.

AJÁNDÉK Foglalkoztató füzet

Miért készítettem foglalkoztató füzetet a mesekönyv mellé? Miért jó, ha van egy mankód az esti mesékhez? 

A Foglalkoztató füzetben minden egyes meséhez megtalálod a mesét jellemző fő emóció/hangulatot és témát, így az egyes történeteket célirányosan olvashatod egy-egy aktuális szituációban is (pl.: szomorúságnál, betegségnél, születésnapnál, Karácsonykor, nyaraláskor stb.)

Beszélgetésindító kérdések

Általuk jobban megismerhetjük gyermekünket és ők is önmagukat. Segítünk nekik szavakba önteni, azonosítani érzéseiket, ami érzelmi intelligenciájukat fejleszti. A közös beszélgetés gyermekünkkel egyúttal az egyik legértékesebb közös időt is jelenti.

Játékos feladványok, közös játék tippek

Kis- és nagy mozgásos ügyességi játékok, empatikus készséget fejlesztő mókák, találós kérdések, labirintusok.

Alkotó feladatok

A foglalkoztatóban található színezőben megtalálhatjátok a mese főszereplőit. A nagy térkép böngészőben pedig minden mese után meg lehet keresni és kiszínezni a történet helyszínét.

Miért fontos, hogy beszélgessünk gyermekünkkel?

Sokszor nem direkt módon: ha elültetünk (például egy mesével) egy kis magot, abból gyönyörű virág fejlődhet, ha gondozzuk hívóbeszélgetéssel, játékokkal. Ebben segít számodra a Móka Mesék csomag! 

A történetek tanulságai hozzásegítik gyermekedet:

  • szociális kapcsolataik erősítéséhez.
  • kommunikációs képességeik javításához.
  • érzelmi biztonságuk növeléséhez.

A foglalkoztatóban található beszélgetésindító kérdések és közös játékötletek hozzájárulnak:

  • az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez.
  • önismeret és önbizalom növeléséhez.

Ki a mesekönyv szerzője és miért érdemes hallgatnod rá? 

Tóthné Tavasz Diána más néven Csicsi Bohóc a gyerekek mókás játszópajtása. A szerző gyermekanimátor, két kisgyermek anyukája.

Csicsi Bohócot gyerekprogramokon megszemélyesíti, illetve a bohóclány karakterével 2014 óta meséket ír és foglalkoztató füzeteket készít. Történeteiben összekapcsolódnak az állatmesék tanulságai a tündérmesék világával.

Meseírói tevékenységében Vitkolczi Ildikó író mentoráltja.

Nézzük, mit tartalmaz az online Móka Mesék csomag!

 

LETÖLTHETŐ mesekönyv

60 oldalon 24 mese kalandos, tanulságos, szeretni való mese vidám fotó illusztrációkkal. 

Letölthető foglalkoztató

A mesekönyv szuper kiegészítője, amely segítségedre lesz, hogy gyermekeddel még a legnehezebb témákat is könnyebben tudjátok átbeszélni. Minden meséhez tartozik egy érzelemhez/szituációhoz tartozó beszélgetésindító kérdés, egy játékötlet és egy feladvány. A foglalkoztatóban lévő egész oldalas színezők plusz elfoglaltságot adnak a kicsiknek.  Minden történet után megkereshetik és kiszínezhetik a történet főszereplőjét és otthonát. 30 oldalnyi közös játék.

Rendeld meg most a mesekönyvet az ajándék foglalkoztató füzettel

2.990 Ft -ért!

 

A mesékkel és a célzott kérdésekkel jobban megismerheted gyermeked gondolatait, problémáit és segíthetsz neki azonosítani érzéseit, félelmeit. Mindezt játék, mese közben!

Limitált példányszámban fizikai formában is megvásárolhatod

a Móka Meséket 3.990 Ft-ért!

Az ár személyes átvétel esetén érvényes, a szállítási költséget nem foglalja magában.

Rendeld meg, amíg a készlet tart! A szállítási és átvételi információkat lásd alul a gyakran ismételt kérdésekben.

Olvasd el, mit írtak eddig a könyvről!

“Szuper, hogy minden mese olyan tèmàkkal foglalkozik, ami a kicsi ovisok életében nap, mint nap előjön. Csicsi és Glória is szerethető figura, a nehezen elalvós rész után a gyerekek már várták a folytatást. (És mi történt másnap Glóriával? Mesélsz még egyet? )”

Madarász Orsolya

“Tetszik, hogy megszólalnak a mesében az állatok. A könyv fejleszti a képzelőerőt és választékos, kisfiamat is leköti, pedig ő a képes mesekönyveket szereti. A foglalkoztató sok ötletet ad a gyerekkel való beszélgetés kezdeményezésére, érzelmek megbeszélésére.”

Halász-Simoncsics Mónika

Rendeld meg mesekönyvet és pár percen belül a postaládádban landol a Móka Mesék az AJÁNDÉK foglalkoztatóval együtt!

 

Gyakran ismételt kérdések, megnyugtató válaszok

Hogy működik a rendelés online terméknél?

A megrendelés gombra kattintva a rendszer átvisz Téged az online bankkártyás fizetési felületre. A Barion biztonságos rendszerének használatához előzetes regisztráció nem szükséges. A fizetést követően azonnal letöltheted a terméket, e-mail címedre pedig elküldjük a számlát. Ha regisztrálsz Móka Zóna Fiókodba, a letöltések fül alatt is elérheted a megvásárolt terméket és a hozzá tartozó elektronikus számlát.

Hogy működik a vásárlás offline terméknél?

A megrendelés gombra kattintva a rendszer átvisz Téged az online bankkártyás fizetési felületre. A Barion biztonságos rendszerének használatához előzetes regisztráció nem szükséges. A fizetést követően e-mailen egyeztetünk Veled, hogy személyesen szeretnéd-e átvenni a terméket vagy szállítást kérsz. Személyes átvétel a Móka Zóna székhelyén lehetséges előzetes egyeztetést követően a következő címen: 1173, Bp., Újlak utca 17 

Kiszállítás esetén plusz 990 Ft szállítási költséggel kell számolni, amit megbeszélés szerint vagy előre utalással, vagy utánvéttel tudod rendezni. A szállítást a Foxpost csomagautomaták segítségével biztosítjuk. Az elektronikus számlát az e-mail címedre küldjük.

Hol tudlak titeket elérni?

Telefonon a +3630 901 98 18 számon munkaidőben vagy írj egy emailt az in**@mo******.hu címre.

Hogyan érvényesíthetem garanciámat?

30 napos, teljes körű garanciánk alatt indok nélkül visszautaljuk a Móka Mesék csomag árát, ha kéred. Írj nekünk az in**@mo******.hu címre és add meg banszámlaszámodat.

Megvásároltam az online terméket, mikor kapom meg a hozzáférést?

Ha a bankkártyás fizetés sikeres volt, gyakorlatilag automatikusan megkapod hozzáférésedet a termék letöltéséhez és e-mail címedre landol a számla. Ellenőrizd a levelet a spamek/promóciók között is! Ha nem jelenne meg valamelyik letöltendő pdf, vagy a számlát tartalmazó email, írj nekünk az in**@mo******.hu címre.

Rendeld meg 100%-os elégedettségi és pénz visszafizetési garanciával!

 

 

Ha nem tetszik a mesekönyv, vagy mégsem olyan mint amire számítottál, 30 napig jelezheted felénk és kérdés nélkül visszatérítjük az árát!

Nézd meg a bölcsiseknek készült Móka Mondókákat is!

Röviden: Ez a csomag három részből áll: mesekönyv + foglalkoztató füzet + videós anyag. A könyvben a legkedvesebb 100 mondóka válogatásunkat találod vidám képekkel. A füzetben találsz kreatív feladatokat, a mondókákhoz kapcsolódó közös játékötleteket találsz, a videó anyagban pedig bemutatom a 100 mondóka dallamát, és a hozzájuk köthető játékokat. Online és fizikai formában egyaránt megvásárolható.

Bővebben: kattints IDE.

2017-2020 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

AZ AJÁNDÉKODAT ITT NE FELEJTSD!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkaphasd!

 

HOVÁ KÜLDHETJÜK NEKED?

Köszönjük, hogy feliratkoztál, máris küldjük Neked az ajándékot!