fbpx

Móka Mondókák babáknak és totyogóknak

3 az 1 – ben: e-book + videó + letölthető munkafüzet

A 100 legjobb mondóka 0-3 éves gyerekekre szabva, melyekkel vidám, értékes közös időt tölthetsz gyermekeddel és játszva fejleszheted készségeit.

Aknázd ki gyermekeddel a mondókázásban rejlő érzelmi pluszt és ismerd meg a mondókázás legszórakoztatóbb formáját, ami közben nem csak gyermeked, hanem Te is jól mulatsz majd!

Akár szeretted eddig a mondókákat, akár nem…

Ha eddig idegenkedtél a mondókázástól, itt a lehetőség, hogy megszeresd őket! Tapasztald meg, milyen sokat fejlődik általa gyermeked és hogyan gazdagodik kettőtök kapcsolata!

Ha már ismerős számodra a mondókázás, most még több örömöt találhatsz benne, hiszen sok kreatív és mókás játékötletet kapsz hozzá!

mesek-ovisoknak
mesek-ovisoknak

Bevallom én nem szerettem mondókázni. Első gyerekem születésekor még nem nagyon ismertem a mondókákat. Amiket tudtam, azokat meg unalmasnak, régiesnek gondoltam. Nem tudtam, hogyan kell mondókázni, mitől válhatna élvezetes játékká. A munkám miatt később mégis beleástam magam a mondókák világába, ami életem egyik nagy meglepetését hozta el számomra. Megtaláltam a mondókázásban a játék örömét, könnyedén beépítettem a hétköznapokba és óriási sikerélményeket hozott. Ezt szeretném most Neked átadni. Rájöttem, hogy a mondókázás nem is a mondókázásról, hanem a szeretgetésről szól. A simogatásról, csikizésről, ölelésről és pusziról.  Ezt pedig nem lehet elég korán kezdeni, sosem késő elkezdeni és sosem lehet belőle túl sok. Gyermeked kiegyensúlyozott lesz, biztonságosan kötődő, érzelmileg stabil, aki szívesen játszik másokkal is, vagy egyedül, hiszen Te már feltöltötted a szeretet tankját! 

Hogyan épül fel a mondóka csomag, mit találsz benne?

Mondóka gyűjtemény

20 oldalas mondóka gyűjtemény, sok kedves képpel illusztrálva, mint egy képes mesekönyv a legkisebbek számára. A mondókák 9 témakör szerint vannak csoportosítva: testrészek, szamár és ló, járművek, időjárás, buli és hangszerek, állatok a tanyán, erdei állatok, madarak, sütés és főzés. (Letölthető pdf formátum)

Mondóka videók

A 9 témakör 100 mondókájáról videóanyagot is kapsz, amiben megismerheted a mondókák ritmusát és a mondókákhoz tartozó játékokat. Megtudhatod hogyan játsszatok a mondókákkal, és, hogy az adott témához milyen kapcsolódó egyéb játékokat tudsz gyermekeddel játszani. (42 perces YouTube videó anyag)

Mondókás alkotó

A Mondókás alkotóban a témakörökhöz kapcsolódó egyszerű, élvezetes kreatív játékokat találsz, amit együtt tudtok játszani gyermekeddel. Megmutathatod neki a szabad alkotás örömét, sikerélményeket élhet át, miközben játékosan új ismereteket, hasznos tapasztalatokat is szerez. (24 oldal, letölthető pdf formátum)

Lapozz bele a Móka Mondóka gyűjteménybe!

Miért ne hagyd ki az életetekből a mondókázást?

Boldog anya-gyermek kapcsolat

Mondókázás közben rengeteget cirógathatod, szeretgetheted gyermekedet, aki elolvad ettől, Te pedig attól, hogy Ő boldog. A mondókázás olyan érzelmi kapocs lesz köztetek, amiből mind a ketten tudtok meríteni. Szeretetedet hosszabban és gyakrabban kifejezheted általa, ez pedig pozitív spirált indíthat el életetekben.

Okos baba, büszke anya

A legújabb kutatások is alátámasztják nagyanyáink igazságát, hogy a gyerek beszédtanulását a  mondókázás rendkívüli módon fejleszti, gyorsítja. A mondókák elősegítik a baba mozgásának fejlődését is, a MÓKA MONDÓKÁK pedig kifejezetten úgy lettek összeválogatva, hogy fizikailag is megmozgassa a kicsiket.  mondókázás közben több agyi terület kapcsolódik össze gyermekedben, a mozgás-ritmus-beszéd összerendezése pedig megalapozza a későbbi tanulási folyamatokat.

Színtiszta öröm

Mert az egyik legjobb dolog a világon, amikor átélheted gyermekeddel az örömteli közös játék élményét. Amikor kicsit megélheted magadban Te is az önfeledten mókázó gyermeket, ugyanakkor szorosan kapcsolódsz gyermekeddel és együtt valami igazán különleges és klassz dolgot éltek át.

Miért a Móka Mondókákat válaszd?

Szeretnéd megismerni a legjobb mondókákat? Nincs időd vagy kedved hetekig kutatni utánuk és kiválasztani a bőség zavarából azokat, amiket valóban élvezni fog gyermeked? Akkor a Móka Mondókák Neked szól!

  • Szakértő válogatás. A Mondóka gyűjteményben egyszerű, kedves mondókákat találsz, amik sokszor rövid kis történeteket mesélnek el, miközben megmozgatják gyermekedet. Könnyű megjegyezni, megtanulni őket és nagyszerűen játszhatóak. Egy éves gyűjtőmunka eredménye a könyv, a benne szereplő mondókákat pedig az Együttjátszó mini gyerekfoglalkozásomon teszteltem, hogy csak valóban a legjobb 100 kerülhessen bele.
  • A Mondókás alkotó játékötletei továbbgörgetik a mondókák történeteit, a gyűjteményben szereplő 9 témakör mindegyikéhez találsz benne érdekes és kreatív játékokat, amiket könnyedén elkészíthettek gyermekeddel. Életre kelthetitek a mondókákat, szereplőit és történeteiket. Játszva tanulhattok, közösen szórakozhattok, miközben gyermeked sikerélményeket élhet meg és felfedezheti saját képességeit.
  • A Videóanyagban megtalálod a mondókagyűjtemény mind a 100 mondókáját. Megmutatom a mondókák ritmusát és, hogy milyen játékokat játszhattok velük. A videók szórakoztatóak, könnyed hangulatúak, kisfiam közreműködésével készült, így érdekes lesz babádnak és Neked is! A videóanyag olyan, mint 9 online gyermekfoglalkozás, amin annyiszor vesztek részt gyermekeddel, ahányszor csak akartok!
  • Móka Zóna minőség és garancia. A Móka Zóna sajátossága a játék-mese-alkotás egysége, amiben itt a mondóka a mese és a játék egyben. Ehhez kapcsolódik az alkotás élmény a Mondókás alkotó által, így válik valódi élménnyé a mondókázás! Mint minden termékre, a Móka Mondókára is 100%-os elégedettségi és pénz visszafizetési garanciát vállalunk!

AJÁNDÉK Mondókás alkotó

Rajzolós mondókák

Mondókázás közben rajzolni? Igen! Könnyebb lesz így gyermekednek megjegyezni a szöveget, hiszen irtó érdekes, ahogy például a sünis mondóka rajzolása közben a papíron is megjelik egy süni! A beszéden kívül még a rajzoláshoz is meghozhatod gyemeked kedvét!

Egyszerű kreatív játékok

Olyan egyszerű, de nagyszerű kipróbált játékötleteket (pl.: újbeggyel festős, ragasztós, gyurmázós) adok, melyeket gyermeked nagyrészt önállóan tud megcsinálni. Az a cél, hogy sikerélményt szerezzen, miközben kis erőfeszítéssel új ismeretekhez is jusson.

Meséből játék, játékból mese

A mondókák történetei inspirálják azokat az alkotós játékokat, melyek során egyszerű újbábokat készítünk. A hangsúly azon van, hogy minél gyorsabban, egyszerűbben elkészülhessenek a játékok, hogy aztán minél tovább, minél nagyobb élvezettel lehessen velük játszani.

Ki a Móka Mondókák szerkesztője és miért érdemes hallgatnod rá?

Tóthné Tavasz Diána vagyok, gyerekanimátor, két kisgyerek anyukája. Évek óta különböző korosztályú gyerekeknek tartok gyerekfoglalkozásokat. A MÓKA MONDÓKÁK 100 mondókája az Együttjátszó mini – 0-3 évesek részére kidolgozott- foglalkozásomra való felkészülésem alatt, illeve az órák során formálódott. Ötvöztem benne a korábbi mondókás, mozgásos és kézműves foglalkozásaim tapasztalatait, ettől különleges a MÓKA MONDÓKA! A mondókázás egy komplex játék-mese-alkotás élménnyé válik, ezáltal sokkal befogadhatóbb és élvezetesebb, a gyerekek figyelmét pedig képes hosszú távon is lekötni.

Nézzük, mit tartalmaz a Móka Mondóka 3 az 1-bem csomag!

 

LETÖLTHETŐ mondóka gyűjtemény

20 oldalon 100 válogatott mondóka vidám képillusztrációkkal, amit esti mesének is használhatsz.

Letölthető videó

A mondókás gyűjtemény szuper kiegészítője, amely segítségedre lesz, hogy gyermekeddel könnyen megtanuljátok az örömteli mondókázást. A videó 42 perces, Áronnal a kisfiammal végigvesszük az összes mondókát, amit a gyűjteményben találsz. Így mindegyiknek meghallgathatod a ritmusát és megtanulhatod a mondókázás lényegét, a szeretgetésen alapuló közös mókázást.

Letölthető mondókás alkotó

Játsszatok, kreatívkodjatok együtt! Tanítsd meg gyermekedet az alkotás és az önkifejezés örömére, játsszva, könnyedén! 24 oldalas alkotó füzet, 1-3 éves korú gyermekek részére.

Rendeld meg a Móka Mondókák online csomagot 2.990 Ft -ért!

 

A Móka Mondókák segítségével felfedezheted a közös játék örömét, és észrevétlenül fejleszted gyermeked képességeit, kettőtök kapcsolatát!

Limitált példányszámban fizikai formában is megvásárolhatod

a Móka Mondóka csomagot 3.990 Ft-ért!

Az ár személyes átvétellel értendő, nem foglalja magában a szállítási költségeket. 

Rendeld meg, amíg a készlet tart! A szállítási és átvételi információkat lásd alul a gyakran ismételt kérdésekben.

Olvasd el, mit írtak eddig a Móka Mondókákról!

“Kreatív, sokoldalú foglalkozásokra ösztönöz mind a mondókázás terén, mind a mondókás alkotóban szereplő ötleteket felhasználva. Kislányommal nagyon szeretjük, viccesen tanulni szuper dolog! A csillogó szempár emellett pedig örök élmény marad!”

Kertész-Tóth Angéla

“Nagyon szuper ötleteket adott nekünk a kis könyvecske. Ezekre a nehéz, otthonmaradós, esős sötét napokra sok sok ötletet adott, hogy mivel tudnánk egyszerre játszani és fejleszteni.”

Marczi Renáta

“3 éves gyerkőcömet szórakoztatom az alkotó füzettel és a mondókákkal. Remekül leköti őt. Jókat nevetünk, és közben még fejleszti is őt. Nagyon tetszik, hogy olyan ötletek vannak benne, amit könnyen meg tudunk csinálni, így van sikerélmény. A videó anyag személyes kedvencem, mert ha van olyan mondóka, amit nem ismerek, akkor meg tudom nézni, hogy is kell elmondani.”

Tölgyesi Hajnalka

“Szuper jó ötletekkel van telis-tele! A videó Zsófinak nagyon tetszett, lekötötte, utánozta a hozzá kapcsolódó mozdulatokat is. Szuper, hogy a mondókás könyv kategóriákra van bontva, mert szeretek egy témával kapcsolatban több mondókát is kieszelni. Így könnyebben eszembe jutnak az adott szituációhoz passzoló mondókák és segítségével a gyerekek is nagyobb élvezettel vesznek részt olyan dolgokban is, amelyekben egyébként nem biztos. Így mentőövként is szolgálhat a könyv.”

Hodu-Kőszegi Viktória

Rendeld meg a MÓKA MONDÓKÁKAT és pár percen belül a postaládádban landol

vagy 1-2 napon belül személyesen átveheted!

Gyakran ismételt kérdések, megnyugtató válaszok

Hogy működik a rendelés online terméknél?

A megrendelés gombra kattintva a rendszer átvisz Téged az online bankkártyás fizetési felületre. A Barion biztonságos rendszerének használatához előzetes regisztráció nem szükséges. A fizetést követően azonnal letöltheted a terméket, e-mail címedre pedig elküldjük a számlát. Ha regisztrálsz Móka Zóna Fiókodba, a letöltések fül alatt is elérheted a megvásárolt terméket és a hozzá tartozó elektronikus számlát.

Hogy működik az offline termék vásárlása?

A megrendelés gombra kattintva a rendszer átvisz Téged az online bankkártyás fizetési felületre. A Barion biztonságos rendszerének használatához előzetes regisztráció nem szükséges. A fizetést követően e-mailen egyeztetünk Veled, hogy személyesen szeretnéd-e átvenni a terméket vagy szállítást kérsz. Személyes átvétel a Móka Zóna székhelyén lehetséges előzetes egyeztetést követően a következő címen: 1173, Bp., Újlak utca 17 

Kiszállítás esetén plusz 990 Ft szállítási költséggel kell számolni, amit megbeszélés szerint vagy előre utalással, vagy utánvéttel tudod rendezni. A szállítást a Foxpost csomagautomaták segítségével biztosítjuk. Az elektronikus számlát az e-mail címedre küldjük.

Hol tudlak titeket elérni?

Telefonon a +3630 901 98 18 számon munkaidőben vagy írj egy emailt az in**@mo******.hu címre.

Hogyan érvényesíthetem garanciámat?

30 napos, teljes körű garanciánk alatt indok nélkül visszautaljuk a Móka Mesék csomag árát, ha kéred. Írj nekünk az in**@mo******.hu címre és add meg banszámlaszámodat.

Megvásároltam az online terméket, mikor kapom meg a hozzáférést?

Ha a bankkártyás fizetés sikeres volt, gyakorlatilag automatikusan megkapod hozzáférésedet a termék letöltéséhez és e-mail címedre landol a számla. Ellenőrizd a levelet a spamek/promóciók között is! Ha nem jelenne meg valamelyik letöltendő pdf, vagy a számlát tartalmazó email, írj nekünk az in**@mo******.hu címre.

Rendeld meg 100%-os elégedettségi és pénz visszafizetési garanciával!

 

 

Ha nem tetszik a Móka Mondóka csomag, vagy mégsem olyan mint amire számítottál, 30 napig jelezheted felénk és kérdés nélkül visszatérítjük az árát!

Nézd meg az ovisoknak készült Móka Meséket is!

Röviden: Ez a csomag két részből áll: mesekönyv + foglalkoztató füzet. A könyvben vidám állattörténeteket találsz barátságról izgalmas kalandokról, melyek differenciált kiemelési móddal íródtak. A füzetben pedig feladatok, közös játék ötletek + beszélgetésindító kérdések vannak. Online és fizikai formában egyaránt megvásárolható.

Bővebben: kattints IDE.

2017-2020 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

AZ AJÁNDÉKODAT ITT NE FELEJTSD!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkaphasd!

 

HOVÁ KÜLDHETJÜK NEKED?

Köszönjük, hogy feliratkoztál, máris küldjük Neked az ajándékot!