fbpx

Ovis Kincskereső Móka

10 db letölthető foglalkoztató játék ovisoknak!

Ovisokra szabott 10 db komplex foglalkoztató játék, melyben a gyerekek megmozgathatják az agyukat, a testüket, kreatívkodhatnak és próbára tehetik ügyességüket. A feladatok fejlesztik a kicsik képzelőerejét, kitartását, miközben igazi pozitív élményt szerezhetnek, tele kalanddal és mókával.

Egy játék akár 60 percre le tudja kötni a kicsik figyelmét, miközben játszva tanulhatnak és felhőtlenül szórakozhatnak kedvenc mesehőseik világában! A játékot egy kisgyerek is játszhatja szülőjével, játszhatja több (különböző életkorú) testvér is (mindenki megtalálhatja benne az életkorának megfelelő feladatot), illetve sok kisgyermek együtt is játszhatja őket születésnapon, óvodai foglalkozáson, táborokon.

Mitől különleges a Kincskereső Móka?

Szórakoztat

Kedvenc mesehősök, izgalmas kalandok és változatos küldetések. Minden típusú gyerek megtalálhatja benne azt, ami számára a legkedvesebb és azt is, amiben csiszolhatja még tudását/ügyességét. A passzív (kreatív, kognitív) és aktív (mozgásos, ügyességi) játékok változatos egymásutánja garantálja a szórakoztató mókát gyermek és szülő számára egyaránt.

Fejleszt

A kognitív (pl.: kvíz, kirakós) és finommotorikus kreatív feladatok (pl.: gyurmázás, vágás) magától érthetően fejlesztik gyermekedet. Ahogyan a mozgásos feladatok (szobros játék, állatutánzó stb.) is köztudottan erősítik gyermeked mozgáskoordinációját, levezeti felesleges energiáit miközben gyakorolhatja önkontrolját vagy épp kreatív kifejező/beleérzőképességét is. Mindezek mellett van még néhány pofonegyszerű, de legalább ugyanolyan fontos pozitív hozadéka is a komplex kincskereső játéknak. Fejleszti gyermeked fantáziavilágát, és türelemre, kitartásra tanítja gyermekedet. Ezzel a játékkal tényleg megtaníthatod neki, hogy nemcsak a cél a fontos, hanem a hozzá vezető út is. Hiszen a Kincskereső Mókánál nem a végső győzelem (vagy az apró, eldugott meglepetés) a lényeg. Az igazi kincs a gyerek számára: az élvezetes közös élmény.

Biztosan te is észrevetted, hogy sokszor nem könnyű feladat lekötni az óvodás korú gyerekeket. Tele vannak energiával, önfejűek, dacosak.  Nehéz betartaniuk a szabályokat, hosszú távon figyelni valamire, önmagukat kifejezni vagy éppen visszafogni. Ezekből általában sok konfliktus adódik, de a komplex játék hosszú távon ebben is segíthet.

mesek-ovisoknak

Pozitív érzelmeket, értékrendet is épít

 Az óvodás gyerek világa a játék és mese. Ezeken keresztül tudsz a legnkább kapcsolódni hozzá. A gyereknek a legfontosabb szülője Rá szentelt figyelme, ez a legoptimálisabb módon pedig a tartalmas közös játékélményen keresztül – a komplex játékkal- valósul meg. A közös játék a kiterjesztett szülői szeretet, amire a gyerek támaszkodni tud. A szülő általa feltöltheti gyermeke szeretet tankját, ápolja, mélyíti a kapcsolatot, melyre ezáltal nagyobb hatással is tud lenni. Tanítani, nevelni is könnyebb a játékon át.

Hogyan épül fel a Kincskereső Móka és mit találsz benne?

10 db tematikus játék

A játékok egy-egy téma köré vannak felépítve. Ezek részben univerzális témák (évszak, gyerekjátékok, kincses sziget), részben pedig az ovis korosztály kedvenc, népszerű mesehőseihez igazított. 

Uniszex

A játékok témája úgy van összeválogatva, feldolgozva, hogy azt lányok és fiúk egyaránt élvezhessék. Mindenki azonosulhat a szereplőkkel és örömét találhatja a játékos feladatokban.

Komplex

Minden kincskereső egy kiinduló történettel kezdődik, majd felváltva jönnek a kreatív, mozgásos és ügyességi feladatok. Minden játékhoz tartozik: leírás, térkép és tartozékok melléklete.

Ovisokra szabva

Az ovisoknál a legfontosabb az aktív mozgás és kialakuló énkép. A Kincskeresővel úgy gyakorolhatják a különböző tevékenységeket, hogy közben önmaguk kifejezésének örömét is átélik.

Lapozz bele a Kincskereső Mókába!

Mitől olyan izgi a Kincskereső Móka?

Fej, szív és kéz

Gyermeked minden érzékszervét használhatja, sokféle készséget gyakorolhat, sikerélményt szerezhet olyan területen is, amit korábban kevésbé használt, hiszen az élmény és a fantáziavilága fűti, így észrevétlenül szerez új ismereteket, tágíthatja tudását. Gyermeked játszva tanulhat és észrevétlenül, könnyedén lekötheted figyelmét, levezetheted felesleges energiáit.

Fej– izgalmas gondolkodós feladatok, ész-kihívások

Szív– segítsünk egymásnak, versenyezzünk az idővel és kooperálva, összefogva érjük el a közös célt.

Kéz– legyen szó vágásról, ragasztásról, hajtogatásról, gyurmázásról: egyszerűen és élvezetesen állítjuk a kézműves tevékenységet a fantázia szolgálatába

Központban a gyerek és a játékélmény

Légy te az animátor, aki levezényli a játékot, legyen a gyerek a főszerepben, ehhez megkapsz minden segítséget és eszközt. Bontakoztasd ki gyermeked képességeit, használd ki hozzá a játék adta pozitív sikerélmény lendületét!

 

 

Miért érdemes megvenned?

Egyszerű és nagyszerű 

A leírás segítségével BÁRKI, EGYSZERŰEN le tudja vezényelni a játékokat. Nem kell hozzá semmilyen különleges vagy nehezen beszerezhető eszköz, csak ami otthon is van, pl.: filctoll, olló, ragasztó, liszt és só.

Garantált pozitív élmény

A játékok sok gyermekkel, több alkalommal is tesztelve vannak. Ők nagyon élvezték! 🙂 Biztos vagyok benne, hogy a Te gyermeked is élvezni fogja, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok!

Miért fontos, hogy együtt játszunk gyermekünkkel?

  • oldja a feszültséget, növeli a bizalmat és a szeretet érzését
  • örömforrás minden résztvevő számára
  • személyiségfejlesztő hatású

A játékon keresztül tudod a leginkább megfigyelni gyermeked személyiségét, képességeit. A játék által segíthetsz Neki felismerni erősségeit, gyengeségeit korrigálhatod, növelheted önbizalmát, így a közös játékban rejlő potencia határtalan.

Ki készítette a Kincskereső Mókát?

Tóthné Tavasz Diána gyermek animátor, hét éve gyerekfoglalkozásokat, rendezvényeket és születésnapi zsúrokat tart, előadó, mesélő, bohóc és édesanya. Csicsi Bohócként és a Móka Zóna “Móka Diája”-ként is számos gyerekzsúron, óvodai és céges rendezvényen, játszóházban, gyerektáborokban szerzett tapasztalatot. Játék közben mindenki megélheti kreativitását, fantáziavilágát. A közös élményekel a szórakozáson kívül kooperatív és asszertiv viselkedésre is tanítja a gyerekeket. “A Kincskereső Mókában mindenki megmutathatja saját magát, ugyanakkor vidám új tapasztalatokat is szerez, így örömteli, közös élményeket élhet át, ezért szereti mindenki!”

Nézzük, mit tartalmaz az online Kincskereső Móka!

 

10 db LETÖLTHETŐ kincskereső játék

62 oldalon 10 kaland. Játékleírással, kincses térképpel és a játékokhoz tartozó melléklettel. A 10 játék, 10 órányi szuper közös élmény gyermekeddel!

Hogyan használd a pdf-et?

Megoldhatjátok sorban a játékokat, vagy a tartalomjegyzet alapján célirányosan a kincskeresők címe alapján. 

1. Nyomtasd ki a kincskereső térképet és a szükséges melléklete(ket)

2. Készüljetek elő a leírt eszközökkel (pl.: színes ceruza, só és liszt a gyurma elkészítéséhez, esetleg homokóra)

3. Ha szükséges, készítsd elő a mellékletet a játéhoz, pl.: vágd fel a képet a kirakós darabjaihoz, vagy vágd ki a papíron szereplő állat/szereplő kártyákat

4. Induljon a játék! Olvasd fel a kiinduló történetet és kezdődhet a kincses térképpel a móka!

Rendeld meg most a Kincskereső Mókát

mindössze 2.400 Ft -ért!

 

Kösd le gyermekedet 10 órányi játékkal!

Élvezzétek a vidám, tartalmas közös időt! Nincs veszteni valód, hiszen 100%-os elégedettségi garanciát adunk hozzá! Ha nem vagy elgedett a termékkel, 30 napig jelezheted felénk és kérdés nélkül visszatérítjük az árát!

Gyakran ismételt kérdések, megnyugtató válaszok

Hogy működik a rendelés online terméknél?

A megrendelés gombra kattintva a rendszer átvisz Téged az online bankkártyás fizetési felületre. A Barion biztonságos rendszerének használatához előzetes regisztráció nem szükséges. A fizetést követően azonnal letöltheted a terméket, e-mail címedre pedig elküldjük a számlát. Ha regisztrálsz Móka Zóna Fiókodba, a letöltések fül alatt is elérheted a megvásárolt terméket és a hozzá tartozó elektronikus számlát.

Hogy működik a vásárlás offline terméknél?

A megrendelés gombra kattintva a rendszer átvisz Téged az online bankkártyás fizetési felületre. A Barion biztonságos rendszerének használatához előzetes regisztráció nem szükséges. A fizetést követően e-mailen egyeztetünk Veled, hogy személyesen szeretnéd-e átvenni a terméket vagy szállítást kérsz. Személyes átvétel a Móka Zóna székhelyén lehetséges előzetes egyeztetést követően a következő címen: 1173, Bp., Újlak utca 17 

Kiszállítás esetén plusz 990 Ft szállítási költséggel kell számolni, amit megbeszélés szerint vagy előre utalással, vagy utánvéttel tudod rendezni. A szállítást a Foxpost csomagautomaták segítségével biztosítjuk. Az elektronikus számlát az e-mail címedre küldjük.

Hol tudlak titeket elérni?

Telefonon a +3630 901 98 18 számon munkaidőben vagy írj egy emailt az in**@mo******.hu címre.

Hogyan érvényesíthetem garanciámat?

30 napos, teljes körű garanciánk alatt indok nélkül visszautaljuk a Móka Mesék csomag árát, ha kéred. Írj nekünk az in**@mo******.hu címre és add meg banszámlaszámodat.

Megvásároltam az online terméket, mikor kapom meg a hozzáférést?

Ha a bankkártyás fizetés sikeres volt, gyakorlatilag automatikusan megkapod hozzáférésedet a termék letöltéséhez és e-mail címedre landol a számla. Ellenőrizd a levelet a spamek/promóciók között is! Ha nem jelenne meg valamelyik letöltendő pdf, vagy a számlát tartalmazó email, írj nekünk az in**@mo******.hu címre.

Ha nem tetszik a mesekönyv, vagy mégsem olyan mint amire számítottál, 30 napig jelezheted felénk és kérdés nélkül visszatérítjük az árát!

2017-2020 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat

AZ AJÁNDÉKODAT ITT NE FELEJTSD!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkaphasd!

 

HOVÁ KÜLDHETJÜK NEKED?

Köszönjük, hogy feliratkoztál, máris küldjük Neked az ajándékot!