fbpx

Móka Zóna szolgáltatások és programok cégek, intézmények részére

100%-os elégedettségi -és pénz visszafizetési garanciával

Szeretnéd feldobni a rendezvényedet arcfestéssel vagy lufihajtogatással? Valahogy le kéne kötni a  gyereksereget? Szuper ovis farsangi mulatságra lenne szükség vagy egy igazán mulattató gyereknapi programra lenne szükséged? A Móka Zóna csapata megoldja neked!

Sőt! A Móka Zóna immár a KidSpirittel együttműködve minden, de minden kívánságodat valóra tudja váltani! ? Olyan céges gyereksarkod/gyerekrendezvényed stb. lehet, amilyet csak megálmodtál, ehhez minden adott nálunk: szuper fantáziájú programtervezők, kedves, profi animátorok, arcfestők, lufihajtogatók, bohócok, egyedileg rátok szabott tematika, jelmezek, party eszközök és dekoráció.
Kérj ajánlatot a
re********@ki*******.hu címen, vagy keresd kolléganőmet, Flórát telefonon a 36 30 242 9778-as számon.

Játékosan lefoglaljuk, tartalmasan szórakoztatjuk a gyerekeket! Minden rendezvényre alaposan felkészülünk és az adott életkornak, témának megfelelő játékokkal, aktivitást fokozó programokkal érkezünk.

Nálunk senki sem unatkozik és erre garanciát is bátran vállalunk! 

PROGRAMOK

1. Gyermekanimáció

Kézműves foglalkozások, tudáspróbák, ügyességi vetélkedők, minden ami hosszú távon leköti az esemény résztvevőit és kapcsolódik az esemény jellegéhez, tematikájához. Családi napokra ideális, amikor sok, különböző életkorú gyermek vesz részt az eseményen.

“Csicsi bohóc sűrűn vendég játszóházunkban. Nyári táborainkba visszatérő vendégként a gyerekek nagy kedvence.Születésnapi rendezvényeken a gyerekeket pillanatok alatt elvarázsolja, ötletes játékai minden korosztálynak felhőtlen kikapcsolódást kínálnak!”

Mierniczky Laura

tulajdonos, Kölyök-öböl Játékház és Kávézó

“Csicsi bohóc egy kreatív, mókás bohóc lány, aki fantasztikus ötleteivel, kreatív, vicces játékaival, programjaival szórakoztatja a hozzá érkező kicsiket, és kicsit nagyobbakat. A kislányom Fanni is nagyon szereti! Ami a legjobb volt, hogy Diával együtt dolgozhattam az edzéseim során. Amíg anya szépült, addig Ő a kicsiket kötötte le izgalmas játékokkal, mesékkel, programokkal.”

Tilinger Mónika

Power step oktató, Fitness 5 & Gym

2. Tematikus gyerekprogramok

Farsangra, gyereknapra, Halloweenra, Mikulásra, karácsonyra vagy bármilyen egyéb jeles nap alkalmából egyedi gyerekműsorral készülünk. Egyedi elképzelések alapján bármilyen témára (pl.: környezettudatosság, egészségmegörzés) készülünk érzékenyítő és egyben szórakoztató bábelőadással, kézműves és ügyességi játékokkal.

Diával több rendezvényünkön is dolgoztunk már együtt – hol Csicsi bohócként, hol krampuszként. Közvetlen személyiségével nem csak a gyerekek, de a felnőttek figyelmét is lekötötte. Nála nincs lehetetlen, mindenre tud megoldást. Ha kell, vidékre is kiutazik, és a játékos feladatait is márkaspecifikusan rakja össze – utóbbi azért nem kis dolog, főleg egy olyan cégnél, mint a Duna Autó, ahol 16 különböző márkával foglalkozunk. Az arcfestés és a lufihajtogatás alkalmával mindig hosszú sor áll nála, annyira szeretik a gyerekek, felnőttek, amiket csinál. Mi biztos fogjuk még hívni a rendezvényeinkre!”

Horváth Judit

marketing vezető, Duna Autó Zrt.

“Diát csak ajánlani tudom! Tele van energiával és olyan átszellemülten mesél, adja elő a különböző játékait, hogy az összes gyerkőc figyelmét folyamatosan letudja kötni. Csak így tovább Dia!”

Kun Anna Melinda

tulajdonos, Hello Kerámia Stúdió

3. Színpadi produkciók

Gyereknap vagy falunap alkalmából színes, mulatságos színpadi produkcióval készülünk. A Bohóc Móka Csicsi Bohóc interaktív, zenés produkciója sok humorral.

“Több rendezvenyen is dolgoztunk együtt! Hihetetlen amit a gyerekekkel csinál!!! Egyszerűen imádták! Ötletes, színes programok, leköti a gyerekek figyelmét! Emberi, szerethető, mosolygós “figura” telis teli energiával! Ha jótékonyság, akkor sem mond nemet…..”

Motolainé Kelemen Kata

alapító, Kalamayka Esküvő és Rendezvényszervezés

“Diát céges gyerekrendezvényre hívtuk. Öröm volt nézni, ahogy kreatív játékaival lekötötte a gyerekeket. Kicsik, nagyok, mindenki nagyon élvezte. Máskor is számítunk rá, nagyon ügyes.”

Szikoráné Váradi Réka

Pos-Studio Kft.

SZOLGÁLTATÁSOK

Arcfestés

Az arcfestés az egyik legnépszerűbb móka a gyerekek körében. Nemcsak arcra, hanem karra is lehet kérni a mintát, vagy az egyéni elképzeléseket. Ráadásul csillámtetoválással is lehet vegyíteni, így aki minden gyerek biztosan talál olyan formát és mintát, ami a kedvére lesz! Munkánk során csak professzionális arcfestékekkel és csillámporokkal dolgozunk (snazaroo, Mehron, Eulenspiegel és Superstar). 

“Dia nagyon kedves, segítőkész, megbízható és szuperül bánik a gyerekekkel! Számos szülinapi rendezvényen volt nálunk az Aktív Parkban ahol a gyerekek imádták őt is és arcfestéseit! 🙂 Szívből ajánlom Őt!”

Miklósy-Bérczi Eszter

Marketing vezető, tulajdonos, Aktív Park

“Dia nagyon kedves volt, a gyerekek szuper arcfestést kaptak!”

Dugaszné Suha Viktória

Lufihajtogatás

A hajtogatott lufifigurákat mindenki szereti! Mi pedig gyorsan készítjük is a különböző állatokat, kardokat, virágokat igény szerint és közben elbeszélgetünk, mókázunk is a gyerekekkel, nem hagyunk senkit se unatkozni, míg a sorára vár!

Kapcsolódó szolgáltatások

Nagyszabású rendezvény esetén plusz animátor, arcfestő, lufihajtogató kolléga áll rendelkezésre, valamint lehet a Móka Zónán keresztül igényelni óriásbuborék show-t, légvárat, pinatát, jelmezeket és igény szerint formatortákat, egyéb partykellékeket is (pl.: díszítés, bérelhető játékeszközök, stb.)

Miért a Móka Zóna a legjobb választás? 

 

Sokrétűek vagyunk

Változatos programokat kínálunk Neked a klasszikus mese sarok+kézműves gyerekfoglalkozásoktól kezdve az arcfestés+lufihajtogatáson/kincskeresésen keresztül egészen a bohócműsor/bábműsorig. Egyedi kérésedet, ötleteidet is örömmel megvalósítjuk. Animációt kérhetsz egy órára is, vagy akár többnapos rendezvényre is. Igény szerint többen is rendelkezésre állunk (plusz arcfestő, animátor, óriás buborékfújó, Mikulás, stb.).

Mindent Rád szabunk

Azon kívül, hogy a várható gyereksereg életkorához, és az esemény jellegéhez igazítjuk programjainkat, minden esetben a cégre/intézményre is szabjuk tevékenységünket. Munkánk során Téged képviselünk így természetes számunkra, hogy jelenlétünkkel a Te értékeidet képviseljük, játékainkba sokszor beleszőjük a megrendelő profilját is. Amikor együtt dolgozunk a te csapatod tagjai vagyunk és a gyerekek szórakoztatásán túl szeretnénk hozzájárulni pozitív megítélésedhez is.

Garantáljuk, hogy elégedett leszel

Mindent megteszünk azért, hogy szolgáltatásunkkal elégedett legyél, éppen ezért munkánkra 100%-os elégedettségi és pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

AZ AJÁNDÉKODAT ITT NE FELEJTSD!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkaphasd!

 

HOVÁ KÜLDHETJÜK NEKED?

Köszönjük, hogy feliratkoztál, máris küldjük Neked az ajándékot!