fbpx

Szülinapi zsúrok

Szülinapi programok bölcsisektől kisiskolásokig

Móka Zóna szülinapi programajánlat

A Móka Zóna immár a KidSpirittel együttműködve minden, de minden kívánságodat valóra tudja váltani! ? Gyermekednek olyan születésnapi zsúrja lehet, amilyet csak megálmodtál neki, ehhez minden adott válunk: szuper fantáziájú programtervezők, kedves, profi animátorok, arcfestők, lufihajtogatók, bohócok, egyedileg rátok szabott tematika, jelmezek, party eszközök és dekoráció.
Kérj ajánlatot a re********@ki*******.hu címen, vagy keresd kolléganőmet, Flórát telefonon a 36 30 242 9778-as számon.

A szülinapi programokat mindig gyermekedhez igazítjuk, így sosincs két egyforma buli, mint ahogy két egyforma gyermek sincs! 🙂 Telefonon keresztül átbeszéljük gyermeked érdeklődési körét és ezalapján készítjük el az egyedi zsúrprogramtervet Számotokra!

A bulit animátorként, bohócként, vagy gyermeked kedvenc mesekarakterében is le tudjuk vezényelni, mint ahogyan a különböző zsúrporgram elemek is szabadon variálhatóak annak érdekében, hogy gyermekednek a lehető legnagyobb örömet szerezzük!

Minden egyedi elképzelést, ötletet meg tudunk valósítani. A zsúrhoz szükséges minden kapcsolódó szolgáltatást (légvár, formatorta, pinata, jelmezek, plusz fő animátor, arcfestő, óriásbuborékfújó, stb.) igény szerint biztosítunk a nagy naphoz. Természetesen ha nincs konkrét ötlet vagy elképzelés, akkor mi mindent kitalálunk, megszervezünk, Neked csak az lesz a “dolgod” gyermeked születésnapján, hogy élvezd az örömöt a gyerekek arcán! 🙂

Adunk néhány ötlet egy lehetséges születésnapi zsúrprogramra, életkor szerinti bontás alapján:

2-4 éveseknek

Mókás bábelőadás mondókázással és énekkel. Lufihajtogatás tánccal, kis-és nagymozgásos játékokkal.

3-6 éveseknek

Bohócműsor Csicsi Bohóccal, vagy animátoros Móka Műsor. Kincskereső játék. Lufihajtogatás. Arcfestés/csillámtetoválás.

7-12 éveseknek

Kincskeresés. Arcfestés, csillámtetoválás. Lufihajtogatás. Játékos szabaduló szoba.

Zsúrprogram elemek:

Bohócmóka Csicsivel

Még nem ismered Csicsi bohócot? Csicsi a gyerekek kedvence, a mókás játszópajtás!

A kedves bohóclány és csirke barátja a szülinapi zsúrok sztárjai! Csicsi mulattat, megmozgat mindenkit és a gyerekek fantáziavilágában otthonosan mozogva izgalmas, mókás kalandra hívja a kicsiket.

A program nem klasszikus értelemben vett “műsor”, sokkal inkább közösen bohóckodós, mesés játék a gyerekekkel.  A mulatságos bemutatkozást követően a együtt varázsolnak Csicsi állatbarátaink finomságokat, majd saját maguknak is egy kis meglepetést.

Minden gyerek varázslótanonc lesz!

 “Mind Diaként, mind Csicsiként imádom♥️♥️♥️ szuper ötletekkel, játékokkal, kincskeresővel várja az aprónépet! Szuper arcfestéseket készít, és ami a legfontosabb imádják a gyerekek, mert hihetetlen energikus, szuper bulikat csinál! Imádunk Dia!”

Havjár Csilla

“Csicsi nagyon kedves, gyerek centrikus. Egy órás műsort ígért, de több, mint másfél órán át elfoglalta őket. Addig mi felnőttek tudtunk beszélgetni. Mindenki boldog volt ennek az egy személynek köszönhetően. Legközelebb is Őt hívjuk és nagyon tudom ajánlani!”

Komlódi Veronika

Tematikus kincskereső játék

Ezt a programunkat a lehető legpontosabban a születésnaposra szabjuk. A szülőktől előzetesen tájékozódunk, hogy mik az ünnepelt aktuális kedvenc tevékenységei, mesehősei, stb. és ezeket építjük bele a játékba az életkori sajátosságaikat is figyelembe véve úgy, hogy egy mesés történetet, egy izgalmas küldetést kerekítünk belőle.

Kis-és nagy mozgásos feladatok, kvízkérdések, ügyességi és csapatjátékok, valamint kreatív alkotó feladatok is szerepelnek benne. Az a célunk, hogy minden gyerek remekül érezze magát a közös játék során, mindenkit megmozgatunk és fellelkesítünk. Ezek után az elrejtett kincsesláda megtalálása csak hab a tortán.

A játék levezénylését is többféle karakterben lehet kérni, hagyományos animátorként, vagy a bohóctól kezdve a kalózon át.

A népszerű tematikus kincskereső játékunkat lehet kérni maratoni verzióban is (jellemzően a 7-12 éves gyermekek számára), ami kitart a zsúr egész idejére, ráadásul kincsesláda helyett itt minden résztvevő számára garantált értékes nyereményekből álló tomboláért megy a játék. 

“Csak ajánlani tudom Diát, mert végtelenül kedves, kreatív, vicces és ami a legfontosabb, hogy teljesen lekötötte a két fiamat. Szülő-gyermek egyaránt élvezi a műsorait.”

Elek Gabriella

“Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kreatív,vicces, szórakoztató! Nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is megnevetteti! Kisfiam szülinapi zsúrjára hívtuk meg, volt nagy öröm, móka, kacagás! Csakis Csicsi Bohóc!!!”

Gabrics Nikoletta

Arcfestés

A szülinapi zsúron lehet önálló-vagy kiegészítő program is. Természetes, hogy munkánk során csak a legmagasabb színvonalú, professzionális arcfestékekkel és csillámporokkal dolgozunk (snazaroo, Mehron, Eulenspiegel és Superstar), hiszen a minőségi alapanyag és a higénia betartása alapvető elvárás.

Természetes nálunk az is, hogy változatos fiús és lányos arcfestő minták, csillámtetováló sablonok közül lehet mindig választani.

A Móka Zóna előnye, hogy animátorok is vagyunk, ezért nálunk sosem unatkoznak a gyerekek, amíg sorban állnak. Mindenkivel összebarátkozunk és vidám hangulatot teremtünk. Igény szerint fotóst is biztosítunk a rendezvényre, hogy megörökítse a legszebb pillanatokat.

“Dia nagyon kedves, segítőkész, megbízható és szuperül bánik a gyerekekkel! Számos szülinapi rendezvényen volt nálunk az Aktív Parkban ahol a gyerekek imádták őt is és arcfestéseit! 🙂 Szívből ajánlom Őt!”

Miklósy-Bérczi Eszter

Aktív Park

“Dia nagyon kedves volt, a gyerekek szuper arcfestést kaptak!”

Dugaszné Suha Viktória

Lufihajtogatás

A lufihajtogatás mindenki nagy kedvence, a bölcsődéstől az óvodáson át a kisiskolásig mindenki szereti! A hajtogatnivaló formák rengeteg variációt alkotnak, mindenki talál köztük kedvére valót. A nagyobb gyermekeknek meg is szoktuk tanítani az egyszerűbb formák elkészítését, így az önálló alkotás örömét is átélhetik. A lufihajtogatás interaktív, játékos formában történik, itt is kihasználjuk animátori sajátosságunkat és nem hagyunk senkit sem unatkozni várakozás közben! Bárhol is vagyunk, megteremtjük a bulihangulatot és mosolyt csalunk a kis arcokra.

Garantáljuk, hogy elégedett leszel

Mindent megteszünk azért, hogy szolgáltatásunkkal elégedett legyél, éppen ezért munkánkra 100%-os elégedettségi és pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

AZ AJÁNDÉKODAT ITT NE FELEJTSD!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkaphasd!

 

HOVÁ KÜLDHETJÜK NEKED?

Köszönjük, hogy feliratkoztál, máris küldjük Neked az ajándékot!