fbpx

Móka Zóna nyári napközis táborok

közös móka egész nyáron

2019- Kisvakond Tanodája

Képességfejlesztő móka tábor gyógypedagógus, gyermekpszichológus közreműködésével. A Kisvakond történetei alapján mozgásos, értelmi és érzelmi fejlesztést támogató játékos feladatokat is játszottunk.

2019- Ovis Mesetábor

Játék-és meseboltban megszervezett mesés móka tábor. Vendégünk volt Dániel András, a Kuflik írója és ellátogattunk a KEDD Animációs Stúdióba is, ahol megnéztük, hogyan készül a Kuflik és a Bogyó és Babóca rajzfilm.

“A Kisvakond tábort Kamilla két év után is felemlegeti. Rengeteg időt töltöttek a szabadban, minden napnak volt egy témája, aköré építették a kézműveskedést, tornát, mesét. Szívesen mennénk máskor is “

Wagner Judit

“Nóri nagycsoportos ovodaskent 6 évesen vett részt a Dia által szervezett Kisvakondos táborban, s nagyon jól érezte magát, minden nap örömmel jött haza onnan. Sokféle játékot játszottak, kreativkodtak, hasznos ismeretanyaggal gazdagodott. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Hámori Eszter

“A kisfiam minden nap örömmel ment hozzátok a táborba. Látszik, hogy nagyon komolyan vettétek a gyerekeket és rengeteget dolgoztatok. Sok programot sűrítettetek az egy hétbe. (Margitsziget, filmstúdió látogatás, kisvonatozás, arcfestés, sógyurmázás, állatkertezés, kézműves foglalkozások.) Türelemmel, szeretettel fordultatok feléjük. Az alkotásokat azóta a kincses dobozában őrzi. Ez az élmény örökre Zsomborral marad. Nagyon hálásak vagyunk! Idén mikor megtudta, hogy lesz mesehős tábor majd kicsattant örömében! Mindenkinek ajánlom a Dia féle foglalkozásokat! Fantasztikusan ért a gyerekek nyelvén!”

Szigetfű Éva

“Dia mesés táborában vett részt a kisfiam, és nagyon nagyon jó élményekkel volt ő is meg én is. Már a tábor előtti jelentkezésnél is olyan kedves és igazán gyerekközpontú hozzáállása -pl.: a szobatisztaság kapcsán – mondhatom elvarázsolt. Nyugodt szívvel hagytam ott a táborban minden nap az akkor még egész kicsi gyerekem
a Bölcsi és az óvoda közötti nyáron. Változatos, de nem csim bum cirkusz jellegű tábor napokat csináltak. Én nagyon várom az újabb alkalmat, és meleg szívvel tudom ajánlani Diát, és a mókázásait.”

Marosi Eszter

2022

Szuperhőstábor

Tudd meg mi a Te szupererőd!

Napközis nyári tábor 5-8 éves gyermekek részére

A szuperhősök mindenhol ott vannak!

Sőt mi magunk is azok vagyunk, ha felfedezzük szupererőnket és rájövünk hogyan tudjuk ezt használni a magunk örömére és mások segítésére!

A Szuperhőstáborban

– szuperhősökről fogunk beszélgetni, szuperhősöket fogunk megjeleníteni a mesékből, állatvilágból, a sportolók világából vagy a hétköznapi emberek közül, hiszen még a családunk, barátaink között is ott rejtőznek a mindennapi hősök!

– sok mulatságos és izgalmas játékot játszunk (csapatját-és ügyességi játék, kézműveskedés, önismereti és szerepjáték), aminek hatására gyermeked jobban megismerheti önmagát és megtudhatja mi az Ő egyedi szuperereje!

– készítünk majd szuperhős jelmezeket, lufikat hajtogatunk, kincseket keresünk, táncolunk, színészkedünk és persze sokat játszóterezünk, mulatunk!

Helyszín:

Vigyázó Sándor Művelődési Ház

1173, Bp., Pesti út 113.

8-16 óra között

Turnusok:

2022. június 20-június 24.

2022. június 27-július 1. 

Ár:

35.000 Ft/5 nap

napi 3 x étkezés, programok

Tesó kedvezmény: 10%

AZ AJÁNDÉKODAT ITT NE FELEJTSD!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkaphasd!

 

HOVÁ KÜLDHETJÜK NEKED?

Köszönjük, hogy feliratkoztál, máris küldjük Neked az ajándékot!