fbpx

Móka Mondókák (fizikai termék)

3.990,00Ft

Móka Mondókák csomag 3 az 1-ben 0-3 éveseknek!

Mondókás gyűjtemény + mondókás videó+ mondókás alkotófüzet

 

Kategóriák: , Címke:

Mondókás gyűjtemény + mondókás alkotó füzet bölcsődések számára

Top 100 mondóka bölcsisekre szabva

 

A Móka Zóna válogatása a 100 legkedvesebb, legmókásabb mondókáról, amit könnyű megtanulni és gyermeked biztosan élvezni fogja, hiszen a mondókákat gyerekfoglalkozásokon teszteltük. Ez a válogatás a mondókák legjavát tartalmazza, ami átment a Móka Zóna és gyerekek tesztén is. A mondókás gyűjtemény már kismamáknak is élvezetes olvasmány lehet és a kisbabák megszületésétől kezdve használhatják gyermekük becézéséhez, szeretgetéséhez. Később óriási szerepet játszanak a gyermek beszédfejlődésében miközben folyamatosan mélyítik a szülő-gyermek kapcsolatot és növelik a kisgyermek érzelmi biztonságát. A mondókákat 0-3 éves korig ajánljuk, a hozzá tartozó alkotó füzetet, pedig 1-3 éveseknek készítettük. A legkisebb gyerekeknek készült Móka Mondókák is a játék-mese-alkotás egységében született, ami így garantálja az örömteli és értékes közös elfoglaltságot szülő és gyermeke számára.

A Móka Mondókák 3 az 1-ben tartalma:

  • Mondókás gyűjtemény füzet

20 oldalas, vidám fotókkal illusztrált e-book, melyben témákra bontva találod meg a 100 mondókát. A 9 téma: testrészek, szamár és ló, járművek, időjárás, hangszerek, állatok I. (tanya), állatok II. (erdő), állatok III. (madarak), sütés és főzés.

  • Mondókás videó

A 42 perces videó online gyerekfoglalkozásként is nézhető. Elhangzik benne a gyűjteményben szereplő összes mondóka. Megismerheted a dallamukat, ritmusukat és a hozzájuk kapcsolódó játékokat is.

  • Mondókás alkotófüzet

A letölthető füzetben a 9 témakörben szereplő mondókákhoz kapcsolódó érdekes, de könnyen elkészíthető kreatív játékötleteket kapsz. Az 1-3 éves korosztály készségeihez igazított játékos feladatokban ki lehet próbálni a sóliszt-gyurmázást, ujjbeggyel festést és a falevél ragasztást is.

 

Szállítási és átvételi információk:

A fizetést követően emailes egyeztetés után a füzetek átvehetőek személyesen a Móka Zóna székhelyén. Cím: 1173, Bp., Újlak utca 17. 7/64.

FoxPost-al való szállítási lehetőség esetén, szállítási költség + 990 Ft.